Artmoney

Se mine artmoney her

 

artm03 artm02  artm04

 

Følg mig på facebook

faceb

Hvad er artmoney?

Det hele begyndte i december, 1997, da Lars Kræmmer malede den første artmoney. Tanken var klar fra begyndelsen. Lars ville skabe en ”personlig valuta” som kunne gøre ham i stand til at tegne sine egne penge og fri ham fra økonomisk slaveri. Hvad han ikke havde turde håbe på dengang var, at artmoney kunne blive en valuta for mennesker verden over. –
Artmoney er en global, alternativ valuta lavet af original kunst. Kunstnere laver deres egne penge. Butikker accepterer artmoney som hel- eller delvis betaling. Kunstsamlere køber artmoney som original kunst til en fornuftig pris. Velkommen til en verden af innovation og ægte, menneskelige relationer gennem kreativitet!

Ideen med artmoney er, at kunstnere producerer en håndlavet valuta, som kan spenderes i almindelige butikker.

At bytte kunst for varer og ydelser er så gammelt som menneskeheden og kunst er annerkendt som værdifulde objekter af folk fra alle kulturer. Artmoney introducerer ganske enkelt et system som standardiserer format og værdi for at gøre handelstransaktionen nem, sjov og smuk.

Artmoney måler 12×18 cm og holder en fast kurs på kr. 200. Dette gælder alle kunstnere fra alle sociale baggrunde fra alle lande. Når det handler om artmoney er alle mennesker lige meget værd.

Se mere her